Prezentare

Ce este serviciul Click&Collect?

Un canal alternativ – modern și inovativ – de livrare și gestiune a produselor comandate online. Beneficiarii cumpără online și pot opta pentru ridicarea pachetelor comandate de la cel mai apropiat punct de ridicare.

Punctele de ridicare pot fi:

 • oficii poștale
 • spații comerciale partenere
 • pachetomate – dulapuri inteligente – amplasate în centre comerciale, mall-uri, clădiri de birouri și ansambluri rezidențiale.

Ce este POȘTA PANDURI?

Poșta Panduri este cea mai mare rețea națională de Pachetomate – ce oferă comercianților si clientilor online serviciul Click&Collect.
Definim astefel un ecosystem e-commerce digital 100% prin care:

 1. clienții au o experiență digitală – nu mai au contact face2face cu curierii
 2. clienții sunt informați când curierul depune coletele în Pachetomate automat clienții primesc prin SMS codul unic de ridicare
 3. clienții sunt relaxați au maxim 3 zile timp de ridicare a coletului din Pachetomat
 4. clienții zâmbesc atunci când ușa Pachetomatului se deschide și iau coletul din cutie
 5. clienții plătesc mai puțin pentru livrare

Deveniti Partener Poșta Panduri – venituri suplimentare cu eforturi minime!

Dumneavoastră, în calitate de administrator a unor clădiri de birouri sau deținător al unui spațiu comercial, devenind partener POȘTA PANDURI, aveți posibilitatea să aduceți un plus de valoare serviciilor oferite clienților / chiriașilor dvs. prin amplasarea unui Pachetomat PostaPanduri.

Clienții / Chiriașii dumneavoastră vor fi încantați să beneficieze de o alternativă economică, rapidă și sigură pentru a primi produsele comandate online:

 • vor plăti mai puțin pentru serviciul de livrare a comenzilor online ;
 • vor putea ridica coletele aferente comenzilor lor online la o oră convenabilă pentru ei dintr-o locație aflată în apropiere ;
 • nu vor mai trebui să-și întrerupă activitățile pentru a se întâlni cu curierii.