Prezentare

Ce este serviciul Click&Collect?

Un canal alternativ – modern și inovativ – de livrare și gestiune a produselor comandate online. Beneficiarii cumpără online și pot opta pentru ridicarea pachetelor comandate de la cel mai apropiat punct de ridicare pre-stabilit.

Punctele de ridicare pre-stabilite pot fi : oficii poștale, spații comerciale partenere și / sau dulapuri inteligente – pachetomate – amplasate în clădiri de birouri și ansambluri rezidențiale.

Ce este POȘTA PANDURI?

Poșta Panduri este o rețea națională de puncte de ridicare a produselor comandate online – ce oferă comercianților online serviciul Click&Collect.

Deveniti Partener Poșta Panduri – venituri suplimentare cu eforturi minime!

Dumneavoastră, în calitate de administrator a unor clădiri de birouri sau deținător al unui spațiu comercial, devenind partener POȘTA PANDURI, aveți posibilitatea să aduceți un plus de valoare serviciilor oferite clienților / chiriașilor dvs. prin amplasarea unui “SmartLocker”.

Clienții / Chiriașii dumneavoastră vor fi încantați să beneficieze de o alternativă economică, rapidă și sigură pentru a primi produsele comandate online:

  • vor plăti mai puțin pentru serviciul de livrare a comenzilor online ;
  • vor putea ridica coletele aferente comenzilor lor online la o oră convenabilă pentru ei dintr-o locație aflată în apropiere ;
  • nu vor mai trebui să-și întrerupă activitățile pentru a se întâlni cu curierii.