I&M World 2016

Despre participarea noastra la I&M World 2016.

intro:
Am incetat de prin 2005 sa merg la targuri in speranta ca voi da lovitura :), practic toti comerciantii participanti au ofertele online si pt clienti/parteneri si pt. angajare.

Pt. mine participarea la targ este un moment in care ma intalnesc cu partenerii si clientii si port discutii constructive. Imi place sa iau feedback f2f pentru serviciile e-commerce pe care le oferim.

Fata de anul trecut la standul nostru au fost mai multe discutii business punctuale si/sau strategice, situatii reale cu abordari argumentate.

Nu pot sa zic ca am vazut prea multa inovatie desi speram la mai mult, sunt sigur ca ea exista insa in forme ce nu se pot prezenta la un targ it la un nivel ridicat de costuri de participare.

Avand in vedere ca am participat an de an la acest targ si observand trendul as vrea sa va spun ca sper ca I&M World sa revina la ce a reprezentat in primii ani in care s-a organizat cand a polarizat mult mai puternic comunitatea de business (offline si online).

La targ am prezentat serviciile cloud PlatiOnline si LivrariOnline si PostaPanduri.
Am avut feedback pozitiv, vizitatorii avand posibilitatea sa testeze tot sistemul si sa zambeasca la ridicarea coletelor achitate online si ridicate din Pachetomat.

1. un client a plasat o comanda online si a achitat prin PlatiOnline;
2. comerciantul procesa comanda si prin LivrariOnline si genera AWB aferent comenzii;
3. PostaPanduri livra coletul in pachemtomatul ales de client la momentul inregistrarii comezii; In acest moment clientul primea prin SMS codul de ridicare a coletului din pachetomat;
4. clientii/testerii le-au introdus si au dechis usa celulei unde se afla coletul;
5. au zâmbit;
6. In final au aprobat solutiile.

In urma acestei experiente am decis sa incercam sa organizam evenimente online chiar pe pagina noastra de facebook in care sa le explicam comerciantilor avantajele solutiilor noastre si sa putem raspunde la intrebarile si solicitarile partenerilor.