Pachetomatul Posta Panduri din Cora Lujerului

Avem o hiperveste pentru voi! 

Azi am instalat în hipermarketul Cora Lujerului un hiper #pachetomat pentru că hiperclienții noștri merită hiperatenție din partea noastră.

De data asta am făcut-o lată. De fapt l-am făcut lat. Hiperlat. Este cel mai hiper #pachetomat din toată hipercolecția noastră. Și nu avem puține! Pe lângă cel hiperproaspăt, de care vă povesteam mai sus din București, Bulevardul Iuliu Maniu, Nr 19, hiperrețeaua noastră de #pachetomate s-a extins în toată țara. Hiperdetalii aici: https://postapanduri.ro/harta-locatii/

Dar hai să facem și puțină teorie. Așa cum bine știți, un #pachetomat este un dispozitiv de depozitare inteligent din care vă puteți ridica comenzile online. E mult mai convenabil, mai rapid și mai ieftin decât folosirea metodei clasice, prin curier.

Tot ce aveți de făcut, după ce ați comandat online de la partenerii noștri, este să selectați #pachetomatul ca modalitate de livrare și alegeți-l pe cel mai apropiat. Noi vă anunțăm când coletul a ajuns, vă trimitem codul de verificare pe care trebuie să-l aveți la îndemână și din acest moment aveți timp 5 zile lucrătoare să îl ridicați.

Gata, nu vă mai ținem, știm că sunteți hiperocupați.

Spor la hipercumpărături!

No automatic alt text available.