Parteneriat LivrariOnline.ro & PostaPanduri.ro & www.Decathlon.ro

Data 02:05:2019 15:50:03

După FarmaciaTei.ro și Auchan, Decathlon România folosește acum serviciul Click&Collect prin intermediul Pachetomatelor™ PoștaPanduri.

Începând de azi, clienții Decathlon pot comanda online cu ridicare automată din Pachetomatul amplasat la intrarea în magazinul Decathlon Băneasa.

Serviciul de ridicare din magazin (Click&Collect) este deja binecunoscut și folosit cu încredere de clienții Decathlon care preferă avantajele acestuia: posibilitatea de a alege din întreaga gamă de produse disponibile online, eliminarea timpului pierdut căutând printre rafturi și rapiditatea procesului de comandă și plată.

Noutatea vine azi cu automatizarea completă a acestui proces. Dispare interacțiunea umană directă cu angajații Decathlon. Clienții care aleg acest tip de serviciu comandă și plătesc online, iar când comanda este plasată în Pachetomat, aceștia primesc automat codul unic de ridicare. Pachetomat™ este disponibil 24/7.

Astfel, serviciul Click&Collect a ajuns la un alt nivel, eficientizând la maxim procesul de comandă online, plată, livrare și ridicare îmbunătățind și rafinând și mai mult experiența de cumpărare pe care clientul o are.

Acest serviciu este destinat produselor de dimensiuni mici și medii ce acoperă peste 90% din oferta Decathlon. Momentan este disponibil în Decathlon Băneasa urmând să vă anunțăm și celelalte filiale Decathlon în care vom instala alte Pachetomate™ Poșta Panduri.

Vă invităm să testați acest serviciu, de a cărui eficiență veți rămâne plăcut surprinși, direct pe site-ul https://decathlon.ro