Participam la conferinta internationala Parcel+Post Expo 2019, Amsterdam 1-3 Octombrie

Suntem încântați să ne prezentăm la PARCEL + POST EXPO cu doua modele noi de Pachetomatele, cu întreținere la costuri reduse și rezultate CX mai bune: Pachetomatul nostru compact (Pachetomat™ de proximitate), dedicat spațiilor cu disponibilitate redusă și Containerul nostru APM de exterior, complet independent.

De ce un Pachetomat compact?
Este binecunoscut faptul că în ziua de azi este foarte dificil și în același timp foarte scump să găsești un loc pentru amplasarea unui Pachetomat. Noi i-am redus gabaritul, optimizându-i designul și păstrându-i funcționalitățile.

Pe lângă prezentare, vom face o demonstrație live. Participanții la eveniment vor vedea cum funcționează și vom degusta 🙂 principalele avantaje ale acestuia.

De ce un Container APM de exterior?
Aceasta este o nouă abordare care ne permite să oferim utilizatorilor finali libertatea de a-și alege când vor să ridice comenzile online, oricând, de la un Pachetomat cu temperatură controlată, care oferă posibilitatea de a livra produse termosensibile precum medicamente OTC, cosmetice și alimente. Este rentabil, mai versatil și mai convenabil pentru utilizatorii finali.

În plus, suntem mândri să prezentăm unele dintre serviciile noastre cheie, cum ar fi:
Clasicul nostru Pachetomat de interior pentru centre comerciale – celebra noastră rețea națională de Pachetomate™ Poșta Panduri, răspândită în toate orașele importante ale țării noastre
Noul nostru serviciu Pick-up in Store, de ridicare direct din magazin a comenzilor efectuate online, serviciu personalizat și orientat către de nevoile clienților noștri

În prezentare vom atinge, de asemenea, tehnicile noastre de comunicare neconvenționale, care au sporit gradul de fidelizare al clienților și au crescut încrederea clienților, cu un zâmbet pe fețele lor.