https://Plati.online si Poșta Panduri scriu din nou istorie!

Ați cerut să vă ridicați comenzile online fără să mai faceți programul după curieri. În 2015 am inaugurat primul Pachetomat – primul sistem digital complet autonom de livrare colete.

Ați cerut ca Pachetomatele să fie disponibile în orașul vostru. Din 2015, am extins continuu rețeaua noastră, care numără în prezent 70 de Pachetomate în 32 de orașe.

Ați cerut să puteți accesa Pachetomatul oricând, chiar și în afara orelor de program ale centrelor comerciale . Azi, 16 Aprilie 2019, am inaugurat prima Stație Poștală Digitală Panduri, care poate fi accesată oricând, 24/7.

Am ales Brașovul pentru prima instalare, oraș în care existau deja 4 pachetomate, dar cererea pe plan local este din ce în ce mai mare și, așa cum v-am obișnuit, răspundem prompt dorințelor voastre.

Putem spune, pe bună dreptate, că astăzi deschidem un nou drum. Din nou! Noi am instalat primul Pachetomat în țară, tot noi lansăm prima Stație Poștală Digitală – primul Pick-up Point 24/7 cu temperatură controlată.

 

Începând de azi, adăugăm o nouă dimensiune comerțului online, lărgind și mai mult paleta de opțiuni pe care o au clienții și partenerii noștri. Deocamdată doar brașovenii, dar acesta este doar începutul.