Sistemul Click&Collect, o nouă metodă de livrare a comenzilor online, poate fi testat gratuit la TeCOMM București 2017

C Solution vă invită joi 27 aprilie să testați gratuit sistemul Click&Collect, un program dezvoltat împreuna cu Poșta Panduri, pentru a putea înțelege mai bine cum funcționează și care sunt avantajele pe care le aduce acest serviciu atât comercianților, operatori de magazine online, cât și clienților acestora.

Poșta Panduri a dezvoltat o rețea națională de Pachetomate, de unde clienții care au selectat această modalitate alternativă de livrare, pot primi comenzile efectuate online. Rețeaua Poșta Panduri, aflată în continuă expansiune, are în prezent 28 de Pachetomate amplasate în centre comerciale din majoritatea orașelor importante din România. Până la sfârșitul acestui an vor fi inaugurate încă 30 de Pachetomate.

Avantajele acestui serviciu față de modalitățile clasice de livrare door-to-door de către curieri sunt:
Comoditatea – odată ajunsă, comanda poate fi ridicată din pachetomat oricând, în următoarele 5 zile, de dimineață până seara, în unele locații chiar non-stop;
Eficiența – coletul ajunge mai rapid, se elimină partea cea mai dificilă și consumatoare de timp, cea a interacțiunii directe cu curierul;
Prețul – costul transportului este mai scăzut decât cel al livrării door-to-door.

După selectarea modalității de livrare Click&Collect, clientul alege cel mai apropiat și la îndemână Pachetomat din rețeaua Poșta Panduri pentru a primi comanda plasată online pe un site care oferă acest serviciu. Clientul va fi apoi înștiințat, prin SMS și email că i-a fost livrată comanda la Pachetomat. El va primi, de asemenea, un cod unic, pe care va trebui să-l introducă pe ecranul Pachetomatului, pentru a-l putea deschide și ridica produsele comandate.

În cadrul TeCOMM București 2017, care se desfășară pe 26 și 27 Aprilie 2017 la hotel RadissonBlu din București, Calea Victoriei 63-81, între orele 8:30-16:30, puteți testa în mod gratuit sistemul Click&Collect. Veți putea simula o comandă online și veți putea urmări întregul proces, veți primi și introduce codul secret și veți putea deschide Pachetomatul. Acolo v-a fost pregătită o surpriză.

C Solution este unul dintre pionierii pieței serviciilor de comerț electronic românesc. Din anul 2001, C Solution s-a concentrat pe sprijinirea comerțului electronic și a afacerilor on-line , oferind soluții decreștere a vânzărilor și de reducere a costurilor operaționale, prin intermediul serviciilor integrate de e-commerce bazate pe cloud precum acceptarea plăților on-line – www.PlatiOnline.eu, managementul livrării coletelor online – www.LivrariOnline.ro și suportul live pentru clienți – www.Crm4eshop.com.

Cu stimă,
Cătălin Maftei
Owner&CEO C Solution
PlatiOnline.eu
PoștaPanduri.ro
LivrariOnline.ro